Είσοδος Μελών



splash_2

Γρήγορη Αναζήτηση Προϊόντος






Γρήγορη Αναζήτηση Επιχείρησης







ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ο.Ε.

 

Σύστημα σιδερώματος OCEAN με “LASER ORGANIZER

Η Ολλανδική εταιρεία Bentley, πρωτοπόρος στο σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων  ξενοδοχειακού εξοπλισμού, παρουσιάζει τη νέα συμπαγή σιδερώστρα OCEAN με LASER Organiser.

Το σύστημα σιδερώματος OCEAN αποθηκεύεται άνετα μέσα στην ντουλάπα καθώς είναι μικρών διαστάσεων (συνολικό μήκος 110 cm όταν κρέμεται στη ντουλάπα), έχει μεγάλη επιφάνεια σιδερώματος (38X100 cm), αντικλεπτική στερέωση του σίδερου στη σιδερώστρα και ελαφρύ σίδερο.

Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα διακοπής της λειτουργίας του το σίδερο σβήνει αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται για 30 δευτερόλεπτα και ξανανάβει αμέσως μόλις χρησιμοποιηθεί. Επίσης, αν αφεθεί σε κατακόρυφη θέση, η λειτουργία του διακόπτεται μετά από 8 λεπτά.

Το καλώδιο του σίδερου είναι μόνιμα συνδεδεμένο με τη βάση του, ώστε να είναι αδύνατη η κλοπή του και υπάρχει ειδικό σύστημα για το τύλιγμα του καλωδίου και τη σταθεροποίηση της πρίζας.

Το LASER ORGANISER είναι μια συμπαγής και βολική συσκευή που εξοικονομεί χώρο καθώς κρεμά όλο το σύστημα σιδερώματος με τρόπο ασφαλή μέσα στην ντουλάπα ρούχων.

Για την αποφυγή ολίσθησης του σίδερου διαθέτει ανάγλυφη επίστρωση από πολύ ανθεκτικό στη θερμότητα  καουτσούκ και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα σίδερα (ατμού ή  ξηρά) και τις σιδερώστρες Bentley.

Σε συνδυασμό με τη σιδερώστρα OCEAN δημιουργείται ένα τέλειο, εξαιρετικά εύχρηστο, ασφαλές, πρακτικό και συμπαγές σύστημα σιδερώματος για τα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Τώρα από 89€ + ΦΠΑ

Η Ολλανδική ποιότητα των υλικών και της κατασκευής εγγυάται την ασφαλή, αξιόπιστη και μακρόχρονη λειτουργία της συσκευής και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών των ξενοδοχείων  τόσο από διεθνείς επιχειρηματίες όσο και από ταξιδιώτες αναψυχής.

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ο.Ε. είναι εδώ και πολλά χρόνια ο αντιπρόσωπος της BENTLEY στην Ελλάδα και έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του απόλυτα αξιόπιστου προμηθευτή, όχι μόνο για τα κορυφαίας ποιότητας και άριστης λειτουργικότητας προϊόντα που διαθέτει αλλά και για τη διαχρονική τεχνική υποστήριξη που παρέχει. Μετά από σχεδόν 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, έχει δημιουργήσει ένα πολύ πλούσιο πελατολόγιο στο οποίο συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες και χιλιάδες ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. 

Για περισσότερες πληροφορίες: ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ο.Ε. Αναξιμάνδρου 73 - Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 321090-1 Fax: 231021090

www.afoisamara.gr,    e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 
Αρχική | Όροι χρήσης                                                                                                                                                                copyright 2011 promitheytis.gr | design by onsite.com.gr
RocketTheme Joomla Templates