Είσοδος Μελών



splash_2

Γρήγορη Αναζήτηση Προϊόντος






Γρήγορη Αναζήτηση Επιχείρησης







ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ο.Ε.

 

 

Σύστημα σιδερώματος OCEAN από την Bentley

Η Ολλανδική εταιρεία Bentley σχεδίασε και διαθέτει το νέο μικρών διαστάσεων σύστημα σιδερώματος OCEAN για να μπορούν οι πελάτες σας να σιδερώνουν τα ρούχα τους εύκολα, γρήγορα και κυρίως με μέγιστη ασφάλεια.

Η OCEAN είναι η πιο μικρή και συμπαγής σιδερώστρα με το πιο ασφαλές σύστημα σιδερώματος για δωμάτια ξενοδοχείων.

Τώρα από 89€ + ΦΠΑ

Χαρακτηριστικά

· Μοναδικός σχεδιασμός και παραγωγή της Bentley: η μικρότερη σιδερώστρα δωματίων ξενοδοχείων με μήκος μόλις 110 εκατοστών από την κορυφή του  γάντζου μέχρι τη βάση των ποδιών της.

· Αποκλειστική πατέντα σχεδιασμού της Bentley στερέωσης του σίδερου για να κρεμιέται στη ντουλάπα του δωματίου.

· Εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.

· Μεγάλη επιφάνεια σιδερώματος 38X100 cm.

· Κρεμάστρα σίδερου με ολοκληρωμένο σύστημα - γάντζο (για αποθήκευση).

· Σίδερο ελαφρύ και εύκολο στη χρήση με δύο τρόπους: με ατμό και χωρίς ατμό.

· Η σιδερώστρα είναι κατασκευασμένη από ελαφρά κράματα και είναι εξαιρετικά σταθερή, με μαύρο ματ φινίρισμα.

· Αντικλεπτική στερέωση του καλωδίου στη σιδερώστρα.

Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα διακοπής της λειτουργίας του το σίδερο σβήνει αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται για 30 δευτερόλεπτα και ξανανάβει αμέσως μόλις χρησιμοποιηθεί. Επιπροσθέτως, αν αφεθεί σε κατακόρυφη θέση, η λειτουργία του διακόπτεται μετά από 8 λεπτά.

Όλο το σύστημα σιδερώματος φυλάσσεται εύκολα στη ντουλάπα, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο μέσα στο δωμάτιο.


Το καλώδιο του σίδερου είναι μόνιμα συνδεδεμένο με τη βάση του, ώστε να είναι αδύνατη η κλοπή του και υπάρχει ειδικό σύστημα για το τύλιγμα του καλωδίου και τη σταθεροποίηση της πρίζας.

Η Ολλανδική ποιότητα των υλικών και της κατασκευής εγγυάται την ασφαλή, αξιόπιστη και μακρόχρονη λειτουργία της συσκευής και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών των ξενοδοχείων  τόσο από διεθνείς επιχειρηματίες όσο και από ταξιδιώτες αναψυχής.

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ο.Ε., βασιζόμενη στην υψηλή ποιότητα, στην αξιοπιστία και στη λειτουργικότητα των προϊόντων της καθώς και στο άψογο after sales service της, έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα ξενοδοχεία και ξενοδοχειακές αλυσίδες της Ελληνικής επικράτειας.


Για περισσότερες πληροφορίες: ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ο.Ε. Αναξιμάνδρου 73 - Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 321090-1 Fax: 231021090

www.afoisamara.gr,    e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
Αρχική | Όροι χρήσης                                                                                                                                                                copyright 2011 promitheytis.gr | design by onsite.com.gr
RocketTheme Joomla Templates